Selskap

Ønsker du et selskapslokale for dåp, konfirmasjon, bryllup eller en annen markering, men ikke orker stresset med å ha det hjemme?

 

Norsjø er egnet for grupper som trenger lokaler for selvstell eller med full selskapsmeny. Vi tilbyr nydelig festmat og egnede lokaler til ulike typer selskaper. Vi dekker langbord eller småbord etter ønske, og pynter med blomster om du vil ha hjelp til det. Eller du kan selv være med på å sette ditt preg på bordene med servietter og blomster. Menyen bestemmes i samarbeid med vårt kjøkken, så ta kontakt for ønsker. 

 

Norsjø er et familievennlig sted å ha selskapet. Stedet ligger skjermet til i forhold til biltrafikk og egner seg derfor spesielt godt dersom barn er gjester i selskapet. Her kan de trygt løpe en tur ut hvis behovet skulle melde seg, samt at våre aktiviteter og vårt uteområde innbyr til at barna kan boltre seg.

 

Har du behov for overnatting i forbindelse med en slik anledning er Norsjø det ideelle sted, hele stedet står til din disposisjon om du trenger det. Her har vi alt samlet under ett tak!


Ta kontakt for et trivelig tilbud!.

 

NORSJØ UNGDOMSSENTER

DET ALKOHOLFRIE ALTERNATIVET

Norsjø Ungdomssenter er en alkoholfri sone for hele familien.

Dette for å gi barn, ungdom og voksne

gode opplevelser i trygge omgivelser.

Til toppen