Hva trenger jeg å vite om leir?

Her får du svar på spørsmål som mange stiller. Finner du ikke det du lurer på her, ber vi deg ta kontakt med oss (norsjo@nlm.no) eller med Region Sør (sor@nlm.no).

Hva er leir? 

Leir er spennende og lærerikt både for deltakerne og de som er igjen hjemme. For noen er det kanskje første gang de overnatter borte? På leir møtes deltakere fra mange forskjellige steder, de får nye venner og gjør mye artig sammen. På leir har vi med mange erfarne ledere som gjør sitt for at deltakerne skal ha det bra.

På leir legges det til rette for: 

  • Spennende Bibelundervisning tilpasset aldersgruppene
    Barneleir (2.-4. klasse), Tweensleir (5.-7. klasse), Tenleir (8.-10. klasse) og BV-leir (Barn og voksne sammen).
  • Kunnskap om barn i andre land gjennom barnas misjonsprosjekt.
  • God mat og gode opplevelser med aktiviteter, lek og moro.

Trygghet og kvalitet 

Vi ønsker det aller beste for våre barn og unge, og setter krav til trygghet og kvalitet høyt. Misjonssambandet krever politiattest for både ansatte og frivillige ledere i barne- og ungdomsarbeidet.

Hva må du ha med? 

Det kan variere noe fra leir til leir, men følgende kan være lurt å ta med:

Laken, putetrekk og sovepose/dynetrekk, passende klær, innesko, Bibel/Det nye testamentet og skrivesaker.

Ta ikke med cd/mp3-spiller, pc, nintendo eller mobiltelefon. Erfaringsmessig er det unødvendig med slike ting på leir, og det er dumt hvis det blir ødelagt eller borte på leiren. I programmet for leiren står det tlf.nr til både leirsjef og leirsted.

 

Kontanter; det er kiosk og kollekt til Barnas Misjonsprosjekt på leirene, så noen kontanter kan det være lurt å ha med.

Påmelding og program

Påmelding skjer til leirer på Norsjø skjer som hovedregel til NLM Regionen Sør som arrangerer leiren. Bruker deltakeren spesielle medisiner eller har andre hensyn en må ta i hverdagen, så gi beskjed ved påmelding eller ankomst. Da kan lederne og leirstedet også ta hensyn og legge til rette på en god måte fra starten.

 

Program for leiren sendes vanligvis på e-post eller post ved påmelding.

 

Pris og betaling

Pris for leirene finner du i programmet som blir sendt ut og på nettsidene. Betaling skjer via tilsendt faktura i etterkant av leiren.

 

I tillegg til prisen for leiren kan det på noen leirer komme tillegg i forhold til bl.a. aktiviteter, transport etc.

 

Dersom du sender avmelding 1-6 dager før leiren starter, betaler du 50% av leirprisen.

Dersom du ikke møter opp på leiren og ikke gir beskjed, betaler du full pris.

Ved sykdom, sjekk om din private reiseforsikring kan dekke dette.

Tilbakemelding

Vi er takknemlige for tilbakemelding på leirene som blir arrangert. Har du tips til nye leirer, eller ting vi kunne gjort annerledes er vi svært takknemlig for tilbakemelding. Norsk Luthersk Misjonssamband er en av Norges største misjonsorganisasjoner og driver arbeid i mange land. I Norge driver NLM blant annet en rekke skoler, barnehager og leirsteder. Tilbakemeldinger kan sendes Norsjø (norsjo@nlm.no).

 

Mer informasjon ang. leir

Ønsker du mer informasjon om leri, eller har spørsmål ang. påmelding, priser, leirklubb eller andre ting, kan du kontakte NLM Region sør på e-post sor@nlm.no  eller ringe 38 02 44 32 mellom kl 08:30 og 15:00 mandag til torsdag.

Til toppen